„Tikiuosi nesutikti sumoteriškėjusio, silpno, nesąmojingo vyro“, - laidoje kalbėjo V. Poderytė. Merginos dėmesį laidoje patraukė Justinas iš Kauno. Vaikinas pasakojo, kad studijuoja KTU universitete, laisvalaikiu groja būgnais, didžėjauja, užsiima ekstremaliu sportu – motorolerių akrobatiniu vairavimu. Justinas teigė, kad savaitgalius leidžia klubuose – ten, kur ir dirba. „Merginos turi būti žavios, protingos, dailios, suprastų mane, o aš suprasiu jas“, - laidoje kalbėjo meilės ieškoti į televizijos laidą atėjęs Justinas.

Vaida teigė, kad žiūrėdama į Justiną mato harmoniją – ramybės ir pasiutimo. „Man tai patinka“, - kalbėjo Vaida. Finalinė laidos kova vyko tarp Vaidos ir dainininkės Pankitos. Justino pasiteiravus, ar merginos dėl jo išsilaikytų motociklo teises, Vaida teigė, kad jai tų teisių nereikėtų, jei jas turėtų laidos dalyvis. Justinui patiko Vaidos atsakymas ir jis pasirinko ją. 

Pasimatymo metu Vaida papasakojo vaikinui, kad mokosi Vilniaus universitete, Užsienio kalbų institute, o jos hobiai yra literatūra, kulinarija, keramika, šokiai.

DELFI susisiekus su dabar sūnų auginančia Vaida, moteris tikino, kad tai yra sena laida ir pagal sutartį ji negali atskleisti, kada ji buvo nufilmuota. Pasiteiravus, kodėl mergina nutarė dalyvauti šioje laidoje, Vaida teigė taip pat negalinti sakyti. „Tai jaunystės klaida, akivaizdu, kad laida buvo filmuojama seniai. Filmuodamasi nežinojau, kada ji bus parodyta. Rolandą jau pažinojau, bet tarp mūsų dar nieko nebuvo“, - DELFI kalbėjo Vaida, bei pridūrė, kad su Justinu tikrai nebendravusi.

V. Poderytė pažinčių laidoje ir dabar:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (111)