V. Siegel – ilgametė influencerė, kuri „Instagram“ tinkle viešina ir asmeninio gyvenimo akimirkas, ir su verslu susijusį turinį. Viktorija gali drąsiai save vadinti pavyzdžiu, kaip bendros veiklos duoda ryškią naudą.

Šiuo metu 244 tūkst. sekėjų turinti moteris yra „Shop by Siegel“ įkūrėja. Elektroninėje parduotuvėje pirkėjai gali rasti grožio priemonių, namų apyvokos reikmenų ir panašias prekes.

Tokiu pat pavadinimu yra įkurta ir mažoji bendrija. Pagal rekvizitai.lt duomenis, 2023-iaisiais metais V. Siegel skaičiavo 5,014 mln. eurų pardavimo pajamas. Iš jų suskaičiuotas ir grynasis pelnas – 796 107 eurai.

Duomenys apie verslą

Tuo tarpu 302 tūkst. sekėjus „Instagrame“ subūrusi N. Bunkė turi UAB, pavadinimu „POP Diva“. Ji valdo elektroninę savo vardo parduotuvę „Home by NB“. Joje galima rasti parfumerijos, kosmetikos, dekoro ir kt. prekių.

Virš 20 metų šou versle besisukanti dainininkė, akivaizdu, moka kurti ne tik muzikinius hitus ar rinkti arenas, bet ir užsiimti elektronine prekyba. Rekvizitai.lt duomenimis, praėjusiais metais N. Bunkės verslas skaičiavo 3,349 mln. pardavimo pajamas. O atskaičius išlaidas grynasis pelnas siekia 79 210 eurų.

Duomenys apie verslą

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (7)