Šie įrašai sulaukė didžiulio pasisekimo. Pavyzdžiui video, kurį moteris skyrė mokytojų dienai, peržiūrėtas net 653 tūkst. kartų.

„Šis reels’as – draugiškas video apie tai, ką kartais patiriame mokykloje. Šiandien minint mokytojų dieną noriu nuoširdžiai ačiū pasakyti kiekvienam mokytojui už jūsų neįkainojamą darbą. Jūs kasdien formuojate ateities kartas, skiriate laiko, kantrybės ir širdies tam, kad mūsų vaikai augtų protingi, atsakingi ir savarankiški.

Labai vertinu kiekvieną iš Jūsų ir esu dėkinga už jūsų pastangas. Šis humoristinis reels’as nėra skirtas pasijuokti iš mokytojų. Jis skirtas priminti, kad visi mes, tiek tėvai, tiek mokytojai, turime daug bendrų iššūkių ir kartais į juos galime pažvelgti su lengvu humoru“, – dalydamasi vaizdo įrašu instagrame rašė Viktorija.

Paskui V. Siegel įkėlė šmaikštų video, kuriame save atras dažnas tėtis ar mama. „O kaip jums sekasi miegoti su vaikais vienoje lovoje? Ar išvis tai galima pavadinti miegu?“ – juokavo Viktorija.

Šis video sulaukė 550 tūkst. peržiūrų.

Dar viena kasdienė situacija, kurią išryškino V. Siegel – rytinis įsėdimas į automobilį, kuriame vakar važiuodamas po darbo klauseisi trankios muzikos.

„Kai tavo vakarykštis nusiteikimas nesutampa su šiandienos ryto nuotaika“, – pastebėjo žinoma moteris.

Tokia situacija peržiūrėta jau 540 tūkst. kartų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)