Nutrūkę santykiai tapo vertingomis pamokomis

Pastarieji keleri metai V. Siegel lengvi tikrai nebuvo, tačiau šiandien moteris – rami ir dabar teigia labiausiai trokštanti kuo greičiau bei sklandžiau pabaigti visus teisminius procesus su vis dar esamu sutuoktiniu Laurynu Suodaičiu.

„Aš labai norėčiau, labai tikiuosi, bet čia turi būti abipusis noras. Galėčiau ir bendrauti, ir draugauti, ir kalbėtis. Buvo ir buvo – praėjo. Užvertei tą lapą, skausmas nuėjo, jausmai irgi nuėjo. Na, neskaudės tau visą gyvenimą. Išsineši gerą pamoką iš praeitų santykių“, – apie jųdviejų su Laurynu praeitį ir santykį, kurį su savo sūnaus tėvu norėtų sukurti ateityje, kalbėjo V. Siegel.

Viktorija Siegel ir Laurynas Suodaitis

Apskritai, Viktorija sako, kad buvusiuose santykiuose su savo vaikų tėvais ji išmoko daug pamokų.

„Aš labai pasikeičiau, labai subrendau kaip žmogus ir asmenybė“, – tvirtino verslininkė, lapkritį švęsianti 30-ties metų jubiliejų.

Be to, anot pačios V. Siegel, ne itin malonios praeities patirtys pakeitė ir jos požiūrį į santykius su kitu žmogumi. Tam tikrų klaidų ji teigė daugiau kartoti nebenorinti.

„Kai mes su Danieliumi Bunkumi pradėjome susitikinėti, man buvo 21-eri metai. Aš dabar save prisimenu: na, vaikas. Visiškai. Pievos galvoje. Nebuvo brandos, atsakomybės jausmo. Aš labai pasikeičiau, kai verslas atsirado. Tu įgauni labai daug atsakomybių, kai vaikai atsiranda. Aš labai norėčiau tiesiog neberti taip stačia galva į santykius. Esu tokia degtukas: įsimylėjau – tuokiamės, noriu čia ir dabar“, – šyptelėjo ji.

Viktorija Siegel

Gandų apie naujus santykius patvirtinti neskuba

Paklausta, ar po išsiskyrimo su L. Suodaičiu bent keletą metų nenorėjo pagyventi be antrosios pusės, Viktorija sako vienatvės šiandien nebijanti, tačiau gyvenimas esą klostosi taip, kad viena ji būna retai.

„Aš labai bijojau vienatvės, bijojau būti viena, man buvo nesuprantama, kaip galima gyventi vienai, o dabar aš išmokau priimti tą vienatvę. Tu nesi vienas. Tu esi pats su savimi. Tu gali tiek veiklos susigalvoti! Kartais tu taip pavargsti nuo žmonių, nuo darbų. Vis tiek, yra vaikai, rūpesčiai, tad kartais taip gera uždaryti miegamojo duris ir atsikvėpti: vaikai užmigdyti, darbai padaryti, o dabar – tiesiog knygą gali paskaityti, filmą įsijungti. Aš pradėjau nebijoti tos vienatvės ir man dabar nebaisu. Anksčiau buvo kitaip“, – teigė moteris.

Vis dėlto, šiandien pernelyg atvirai apie savo asmeninius santykius skaudžias pamokas išmokusi V. Siegel kalbėti nebenori, tad ir į gandus apie naują mylimąjį ji atsako tik užuominomis.

„Šį atsakymą pasilaikysiu sau, kaip labai tokį brangų atsakymą. Kam reikia – tie žino, o viešai kalbėti, aš manau, nėra prasmės“, – teigė V. Siegel.

Viktorija Siegel

Kaip bebūtų, meile Viktorija šiandien tikrai nėra nusivylusi ir sako tikinti, kad tai, jog jai nepasisekė du kartus, dar nereiškia, kad nepasiseks ir trečiąjį.

„Negali visus vyrus kišti, taip sakant, po vienu traukiniu – ne visi yra vienodi, kaip ir moterys yra ne visos vienodos. Jeigu nepasisekė vieną, antrą kartą – nereiškia, kad nepasiseks trečią ar ketvirtą kartą. Nenurašau visų. Įvairiausių žmonių yra. Aš dar esu pasakomis tikinti mergaitė, tad ateityje dar tikrai noriu susikurti šeimą, turėti vaikučių. Nicolė vis prašo sesės“, – šyptelėjo Viktorija.

O apie kokį vyrą svajoja V. Siegel?

„Nei princų, nei karalių man nereikia. Reikia tiesiog gero, nuoširdaus žmogaus, tikro žmogaus ir gero vyro. Tai turi būti stiprus vyras, kuris nenorės manęs palaužti, galbūt atitraukti nuo darbų, nes tikrai daug kam iš vyrų ne visada patinka, kai moteris tiek daug laiko skiria darbams. Aš sakau, kad stiprios moterys gąsdina silpnus vyrus“, – teigė garsi moteris.

Pamynus principus – susitaikymas su buvusiu mylimuoju

V. Siegel gerbėjai pastebi, kad jai pradėjus gyventi atskirai nuo dabar TV veidu ir nuomonės formuotoju tapusio L. Suodaičio, ji vis dažniau matoma buvusio sužadėtinio ir dukters Nicolės tėčio D. Bunkaus draugijoje.

Nenuostabu, kad buvusius mylimuosius kartu pasigirsta spėlionės, jog galbūt Viktorija ir Danielius – vėl kartu. Vis dėlto, tokius gandus pati V. Siegel yra pasiruošusi paneigti.

„Nepaisant visko, vardan vaiko mes sugebėjome viską perlipti. Mes važiuojame su Nicole pavakarieniauti, ji sako: mamyte, aš noriu, kad tėtis atvažiuotų. Aš jam skambinu, sakau: Bunkau, gali ar negali privažiuoti? Gali – atvažiuoja, negali – neatvažiuoja. Dėl vaikų reikia kartais paminti savo principus, pamiršti viską, kas buvo. Mes vienas kito atsiprašėme ir tikrai labai džiaugiuosi. Tu nebūtinai turi būti geriausiais draugais, bet normaliai, žmogiškai bendrauti galima“, – sako ji.

Viktorija Siegel ir Danielius Bunkus

„Gali tas ambicijas, tą akmenį ir nuoskaudas nešioti užanty nešioti visą gyvenimą arba gali susitaikyti ir gyventi su vaikais, ir dėl vaikų, kad jie būtų laimingi, kad viskas išsispręstų. Tas, kas buvo – visos tos nuoskaudos gyvenime praeina“, – jai antrino verslininkas D. Bunkus.

Pasak V. Siegel, jųdviejų su Danieliumi santykiai pasikeitė po stilistės, nuomonės formuotojos Agnės Jagelavičiūtės mirties.

„Tai buvo akibrokštas, dar kartą parodęs, koks trapus yra gyvenimas“, – sako Viktorija, mananti, kad šiandien ji jau išmoko laimę pastebėti mažose smulkmenose.

Viktorija Siegel apie vienatvę:

Viktorija Siegel apie skyrybas su Laurynu Suodaičiu:

Visą pokalbį su V. Siegel žiūrėkite laidoje „Nuo... Iki...“: