V. Siegel socialiniuose tinkluose pasidalijo akimirkomis iš dukros Nicolės darželio baigimo šventės, kurioje dalyvavo ir verslininkas D. Bunkus.

Įamžintuose kadruose matyti nuotaikingai nusiteikusi mergaitė, rankose ji laikė darželio baigimo diplomą bei tėvų padovanotą gėlių puokštę.

„Ši diena man labai jautri, nes Nicolytė jau nuo rudens pradės eiti į pirmą klasę ir darželio etapas baigėsi. Atsisveikinome su darželiu. Negaliu patikėti, kaip greitai eina laikas, juk atrodo taip neseniai tave laikiau ant rankų visai mažą leliuką.

Kiekvieną dieną padėkoju likimui, kad tave turiu ir vis negaliu atsidžiaugti, kad tu pasirinkai mane būti tavo mama. Nors atrodo, kad mes, tėvai, viską mokame ir suprantame, bet iš tikrųjų ir mes labai daug ko išmokstame, kai susilaukiame vaikų, juk einame per gyvenimą kartu.

Mano Nicolyte, Tu jau be penkių minučių pirmokė! Aš tave visa širdimi myliu ir didžiuojuosi, linkiu tau didžiausios sėkmės ateinančiame naujame gyvenimo etape!“ – rašė V. Siegel.

Neilgai trukus po šiuo įrašu pasipylė komentatorių sveikinimai, žmonės linkėjo Nicolei sėkmės tolimesniame gyvenimo kelyje.

„Sėkmės tolimesniame kelyje, einama į suaugusiųjų pasaulį, pamažu vaikiškas pasaulis baigiasi. Gyvenimas toks, vaikai auga, gyvenimas eina, niekas nestovi vietoje. Smagu, jog išleistuvėse abu tėvai ,o tokių ir panašių momentų bus dar daug, kada reikės sudalyvauti kartu. Santarvės“, „Sėkmės Nicolytei, labai miela mergaitė“, „Sveikinimai gražuolei Nikolei ir tėveliams“, „Greitai auga vaikai, labai džiaugiuosi dėl Nicoles, laiminga, kai tėvai kartu“, – rašė V. Siegel sekėjai.