Liepos 10-ąją, trečiadienį, nuomonės formuotoja bei sėkminga verslininkė socialiniame tinkle „Instagram“ pasidalijo nuotrauka, kurioje pozavo kartu su šeima: mama, dukra Nicole ir sūnumi Laurynu Veronos gatvių apsuptyje.

„Šeima – mano didžiausias turtas ir stiprybė.

Neslėpsiu, kai sužinojau, kad tapsiu mama, man buvo labai baisu, nes nežinojau ko tikėtis“, – itin atvirai po nuotrauka rašė V. Siegel.

Garsi verslininkė teigė žinojusi, kad labai norėjo tapti mama, bet kartu, kaip ir kiekviena mama, svarstė, su kokiais sunkumais teks susidurti.

„Džiaugiuosi dėl to, kad tie sunkumai visiškai nebaisūs ir tas ryšys, kurį turiu tiek su savo vaikais, tiek su mama yra pats stipriausias“, – džiugiai rašė V. Siegel.

Nuomonės formuotoja teigė dažnai susimąstanti, kad šis ryšys yra geriausia gyvenimo dovana.

„Juk kad ir kaip bebūtų gaila, bet ne kiekvienas galime pasidžiaugti glaudžiu ryšiu su tėvais ar savo vaikais, o mes tokį sukūrėm ir man tai yra svarbiausia gyvenimo užduotis, kurią išsprendžiau“, – jautriai „Instagram“ platformoje komentavo V. Siegel.

Ji prie šiltos šeimos nuotraukos dalijosi, kad ši kelionė į Veroną su vaikais ir mama buvo vienas iš geriausių nuotykių.

Be to, V. Siegel džiaugėsi galimybe visiems būti kartu, pažinti pasaulį.

„Gera, kad pasaulį galime aplankyt laikydami vieni kitus už rankų.

Kiek daug tai reiškia, tiesa?“ – jautrius žodžius socialinėje erdvėje skyrė garsi moteris.

Verslininkė V. Siegel prie nuotraukos pridūrė, kad gyvenimas – labai gražus, ir ypač tada, „kai mes visi kartu!“.

Taip pat kviečiame žiūrėti LNK vaizdo įrašą apie V. Siegel ir faktą, kad ji – ieškomiausia lietuvė „Google“ paieškoje. Jį galite matyti paspaudus čia.