Prie altoriaus nuotaką lydėjo jos tėtis. Į sostinėje vykusią ceremoniją susirinko būrys poros artimųjų ir bičiulių.

Po vestuvių Beatričė pasirinko Skardžės pavardę.

Delfi primena, kad Beatričė ir Arnas susižadėjo praėjusią vasarą Portugalijoje.

„Kasdien su savimi nešiojausi žiedą, laukiau tinkamos progos. Žinodamas dienos maršrutą, į kai kurias vietas nesidėdavau, galvodamas, kad neprireiks. Tačiau būtent tose vietose galvodavau – kaip blogai, kad nepasiėmiau, juk čia ir buvo tas momentas. Paskutines dienas leidome Lisabonoje, ir taip jau išėjo, kad paskutinę dieną supratau – negerai, jog tas žiedas vis dar kišenėje, jis ir liks su manimi, jei šiandien neįteiksiu. Taip Lisabona tapo tuo miestu, nes tiesiog neradau kitos vietos pasipiršti“, – pasakoja Arnas.

Pasipiršęs išrinktajai, Arnas sulaukė jos nuostabos, kodėl jis taip ilgai kentėjo ir nepasipiršo anksčiau, – juk atostogos tuomet būtų tik ypatingesnės.

„Aš jai atsakiau: jei pirmą atostogų dieną būtum tapusi mano sužadėtine, tada man reikėtų labai daug išlaidauti, visur kaip sužadėtinę vaišinti, todėl ir pasirinkau paskutinę atostogų dieną. Tokį pasiteisinimą ji priėmė, atsakė, kad viskas skamba labai logiškai“, – juokėsi A. Skardžius.

Realybės šou „Sala“ išgarsėjęs ir antrosios pusės ieškojęs Arnas Skardžius savo meilę rado už televizijos šou ribų. Praėjus vos kelioms dienoms po projekto paskutinės laidos, Arnas ir jo širdies draugė Beatričė Paškevičiūtė paskelbė viešai apie savo jausmus vienas kitam.

Tiesa, Beatričė su Arnu susipažino dar iki populiaraus šou. Ilgą laiką Beatričės dėmesio siekęs vaikinas tikino, kad ieškant meilės svarbiausia yra nenuleisti rankų.

„Su Beatriče susipažinome pernai metais per pažinčių programėlę „Tinder“. Nuo pat pirmos žinutės man ji pasirodė kitokia nei kitos merginos: daug plepėjo, nereikėjo traukti už liežuvio, kad ką nors papasakotų.

Pirmas pasimatymas buvo labai juokingas – atvažiavo manęs pasiimti, nuvažiavome pasivaikščioti į mišką, gliaudėme saulėgrąžas ir galiausiai pasiklydome miške, valandą ieškojome mašinos. Po pirmo pasimatymo nuėjome dar į kelis, bet kažkaip niekas nesirutuliojo. Beatričei nebuvo cinkelio, o aš ką tik buvau po 10 metų draugystės. Bet aš visus metus nuo jos neatstojau, vis pakibindavau, vadinau ją savo būsima žmona. Tačiau kadangi niekas nesiklostė, o visada norėjau dalyvauti realybės šou, nusprendžiau dalyvauti projekte „Sala“. Išvažiavau ten būdamas visiškai laisvas. Realybės šou metu iš mūsų buvo atimti telefonai, o kai pagaliau jį atgavau, radau net kelias Beatričės žinutes: „Kur dingai?“ Jai buvo įdomu, ar man viskas gerai.

Buvo keista, nes ji man retai pirma parašydavo, o dabar pasigedo manęs. Todėl tik grįžus į namus po realybės šou pirmą dieną susitikome puodelio kavos, pasidalinti įspūdžiais apie „Salą“ ir taip netikėtai kažkas sužibo. Nuo tos dienos beveik kasdien pradėjome bendrauti, susitikinėti, valandomis kalbėtis telefonu bei leisti laisvalaikį. Taip ir nebesiskiriame“, – bendraudamas su Delfi tuomet džiaugėsi Arnas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (8)