Leidinyje „Privātā dzīve“ L. Reiniks pasakojo, kad kasmet gimtadienius švęsti nori vis rečiau. Nepaisant to, jis artimuosius įkalbėjo šią datą paminėti ne kur kitur, o Palangoje.

„Skirtingai nei aš, šeima ir draugai ten tikrai nebuvo buvę, todėl mielai sutiko su mano pasiūlymu. Kai atvykome, visi labai nustebo, kaip ten gražu“, – sakė jis.

Svečiams susirinkus restorane „de Cuba“ šventinei vakarienei, šeima sukaktuvininkui surengė netikėtą staigmeną: „Kai pavalgėme, netikėtai už manęs stovėję padavėjai pradėjo dainuoti lietuviškai „Su gimimo diena“ ir atnešė man tortą su žvakute.“

L. Reiniks džiaugėsi, kad jis ir jo kompanija atitrūko nuo kasdienybės ir galėjo ramiai paminėti 45-ąją sukaktį.

„Vertingiausia dovana – laikas, kurį žmonės tau randa ir praleidžia šią dieną su tavimi“, – pabrėžė muzikantas ir prisipažįsta negalintis patikėti, kad 45-ies metų slenkstis jau peržengtas.

„Tiesą sakant, mane erzina žmonės, kurie nuolat kalba apie amžių, kai tikrai nereikia dėl to jaudintis“, – sakė jis.

Atlikėjo nuomone, žmogus yra jaunas tol, kol turi tikslą, svajonių, kurių siekia, kol jis nori tobulėti.

„Žmogus sensta, kai nuo visko pavargsta ir niekuo nebesidomi“, – sako latvis.

Verta priminti, kad L. Reiniks neseniai koncertavo Naisiuose. Apie tai daugiau galite skaityti paspaudę čia.

Minimo renginio galerija:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją