„Aš nežinau, ką sukūriau - draugę ar konkurentę? Drag kultūra atskleidžia įvairias žmonių puses, bet šita karalienė labai „shady“, kandi ir tiesmuka. Tokio nekantrumo karalienės seniai negrimavau, kas penkias minutes jis klausė - Ar jau graži? Mes pirmą kartą tiek juokėmės studijoje, buvo neįmanoma tęsti filmavimo, kai pamatėm rezultatą“, - pasakojo Aura More.

„Tai nebuvo mano pirmas kartas su makiažu, bet šitas įvaizdis toks ryškus, toks kokybiškas. Stebint drag kultūrą ir Lietuvos drag karaliene,s man ir pačiam kartais kyla noras išeiti į aikštelę. Man labai patiko ši transformacija, bet trečiasis įvaizdis buvo kažkas wow. Madam Kuku, šiek tiek Raisa Šarkienė. Šaunuolė Aura!“ - džiaugėsi projekto svečias. Ar galite iš nuotraukos atspėti, kas jis toks?

Tiesa, šiame epizode nepasirodė Edma.

„Mūsų Edma nusprendė investuoti į save ir jau kitoje laidoje sugrįš ir pristatys savo pačios sultingą transformaciją“, - intriguoja Aura More.

„Visas procesas trunka labai ilgai, bet laikas neprailgo, nes prisiminėmė senus laikus, bendrus pažįstamus“, - šypsosi laidos herojus.

Visą transformaciją ir net kelis skirtingus drag karalienių įvaizdžius galite išvysti šiame video: