„Kadangi susituokėme Nidoje, dažniausiai santuokos metines minime ten. Aplankome bažnyčią, papietaujam, pabūnam su šeima. O šie metai išskirtiniai tuo, kad vyksime į brangaus žmogaus vestuves, kur esame pakviesti būti liudininkais. Stebėdami jų šventę prisiminsime savają. Simboliška, kad mūsų vestuvių datos skiriasi vos keletu dienų“, – prasitarė Andrius.

Andrius nėra iš tų vyrų, kuriems įvairias progas reikia priminti. Kaip patikino, vestuvių metinių niekada nebuvo praleidęs.

„Šitą datą atsimenu puikiai, nes ji nėra įprasta. Metų nemažai. Susigyvenome, susibendravome, labai stipriai vienas kitą pažinome – viskas rutuliojasi puikiai“, – pasidžiaugė vyras.

Šilti jausmai tarp jųdviejų užgimė dar Andriui dalyvaujant projekte „Kelias į žvaigždes“, kur būsima žmona šoko kartu su „Tina Dance“ šokėjų komanda.

„Tas periodas apskritai istorinis, sunku jį pamiršti. Dėl to labai lengvai įsiminė kiekvienas žingsnis. Pradėjome bendrauti, vis dažniau kalbėtis. Pamenu, tiesioginių eterių metu vis rengdavau jai staigmenas. Pavyzdžiui, slapčia nuo kamerų esu padovanojęs grandinėlę. O kartą, kai filmavime man buvo numatyta šokti su kita šokėja, aš išėjau ir pakviečiau šokti būtent ją. Gal ir nieko stebuklingo, tačiau mums tai - įsimintina ir brangu“, – pasakojo vyras.