Asmeninėje „Facebooko“ paskyroje aktorius Gytis Ivanauskas sekmadienio popietę rašė: „Kodėl? Na, kodėl tuos visokius maratonus būtinai reikia daryti miesto cenctre? Ir kodėl reikia uždaryti eismą? Kodėl? Atrodo, kad sekmadieniais kai kurie žmonės nedirba ir jiems niekur skubiai važiuoti nereikia! Apsiverksiu arba praskelsiu kam nors galvą! Vingio parkas yra pasivažinėjimams dviratukais!“

Nuo G. Ivanausko neatsiliko ir artima jo bičiulė, dainininkė Justė Arlauskaitė-Jazzu. Jauna moteris, gyvenanti senamiestyje, taip pat neslėpė savo įniršio.

Justė Arlauskaitė - Jazzu

„O gali mano mieste, prie mano namų, pačioje Vilniaus širdyje neuždarinėti kelių dėl maratonų? Ar galetų bent visur platinti žemėlapius, kurie keliai uždaryti? Visi mes žinome, kad sveikai gyventi yra gerai, bet raskit kitų būdų propaguoti tai ir skatinkit spotuoti nepykdidami žmonių ir neteršdami senamiesčio. Ir beje, pėsčiuosius, reikia praleisti per perėją, mieli dviratininkai. <...> Sugadino pusę dienos“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1013)