D. Baumila: vaikas tikrai nejaučia jokio diskomforto

Dainininkas Donatas Baumila pasakojo, kad su dukra matosi kiekvieną dieną. Rytais nuveža ją į darželį, o vakare pasiima.

„Kiekvieną dieną būname kartu. Kai tik galiu, susitinku su dukra, leidžiu su ja sekmadienius. Bendravimas su dukra po skyrybų nepasikeitė, viskas labai puiku. Mes ir su Daine puikiai sutariame, bendraujame kaip bendravome, vaikas tikrai nejaučia jokio diskomforto“, - DELFI kalbėjo dainininkas.

Nors D. Baumila su žmona Daine nusprendė oficialiai pasuksi skirtingais keliais, tačiau auklėjant vaiką nesutarimų nepatiria. „Nematau problemos kažkur nusileisti. Nebūna taip, kad diskusijos virstų dideliais ginčais“, - sakė atlikėjas.
Donatas Baumila su dukra

D. Meškauskas: santykiai su sūnumi nepasikeitė

Šokėjas Deividas Meškauskas teigė, kad bendravimas su vaiku po skyrybų priklauso tik nuo tėvų. „Svarbu, kaip jie pateiks visą situaciją“, - DELFI kalbėjo D. Meškauskas.

Po skyrybų su dainininke Rūta Ščiogolevaite sūnus Adomas liko gyventi su Rūta. Nors jų santykiai su Adomu nepasikeitė, tačiau vyras turi mažiau laiko matyti savo atžalą.

“Nematau sūnaus tiek, kiek gyvenant kartu. Kuomet skyrėmės, Adomas buvo visai mažas, o dabar, jam augant, bendravimas tampa tik geresnis. Dažniausiai sūnus pas mane leidžia savaitgalius. Žinoma, jei nevažiuoja pas senelius ar su juo nebūna Rūta”, - DELFI pasakojo D. Meškauskas.

Deividas džiaugėsi, kad jo širdies draugė aktorė Ineta Stasiulytė puikiai sutaria su Adomu. “Ineta su Adomu yra geri draugai. Aš taip pat gerai sutariu su Inetos dukra Upe, kartu gyvename. Kartais būna nesutarimų su Upe, kaip ir gyvenant su bet kuriuo vaiku. Jai – ankstyvoji paauglystė, kartais nepatinka, kai aš kažką pasakau, neišvengiame nedidelių ginčų, bet šiaip viskas gerai”, - kalbėjo D. Meškauskas.
Deividas Meškauskas su sūnumi Adomu

M. Jonutis: su vaikais – kiekvieną laisvą akimirką

Prieš porą metų su Nomeda Marčėnaite skirtingais keliais pasukęs menininkas Marius Jonutis stengiasi išnaudoti kiekvieną laisvą akimirką ir kaip įmanoma dažniau būti su savo vaikais - sūnumi Titu Jonučiu bei dukra Ula Marčėnaite.

Susitikti vaikais tokių kalendorinių progų, kaip Tėvo diena, jam tikrai nereikia. „Tiesą sakant, aš apie tokią tik dabar sužinojau, - DELFI prisipažino jis. - Kaip ir Motinos diena Lietuvoje yra nauja šventė, pradėta minėti tik prieš keletą metų. Seniau tokios nebuvo. Tačiau man nelabai patinka, kai kažką reikia švęsti pagal nurodymą. Kai turime laiko, visada bandome pramogauti su vaikais. O Seimo nustatytos dienos man nelabai rūpi.“

Tiesa, M. Jonutis apgailestauja nesantis tobulas tėvas ir laiko vaikams dėl darbų gausos ne visada skiria tiek, kiek norėtų. „Kartais pasidžiaugiu vien tuo, kad pabūname drauge tada, kai vežu juos į mokyklą ar pasiimu iš jos. Kartais tai būna mūsų artimesnio pabendravimo laikas“, - pasakojo menininkas.

Leisdami laiką drauge, su savo atžalomis mėgsta žiūrėti filmus, žaisti žaidimus, kaip, pavyzdžiui, stalo tenisą, ar kortomis. „Žiemą, kai nėra kaip išeiti į lauką, dažnai žaidžiame „Monopolį“. Vasarą planuojame su vaikais važiuoti į Latviją, kaip ir pernai, su palapinėmis pagyventi ant jūros kranto“, - pasakojo menininkas.
Nomeda Marčėnaitė, Marius Jonutis ir dukra Ula
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (169)