Kainos nemažos, tačiau iš pat pradžių bilietus tiesiog šluote šlavė. Pavyzdžiui, 4 bilietus už 650 eurų nupirko vos per pusvalandį. 3 bilietų už 450 eurų taip pat netrukus neliko. O 2 bilietus „Fanų zonoje“ po 175 eurus kažkas nupirko vos per 5 minutes.

Parduoti bilietai į Justino Timberlake'o koncertą

Panašių skelbimų atsiranda vis daugiau, tačiau po savaitgalio pirkimo bumas jau aprimo. Kai kurios kainos gali ir kiek nustebinti. Pavyzdžiui, du sėdimus bilietus parduoda už 780 eurų, stovimus bilietus – po 280 eurų, kai pradinė jų kaina bilietai.lt tinklalapyje buvo 90 eurų už vieną. Peržvelgus skelbimus, matyti, kad už mažiau nei 200 eurų stovimą bilietą jau sunku būtų surasti.

„Facebook“ grupėse nuo penktadienio taip pat buvo pilna įrašų, kuriuose žmonės ieško bilietų, – tiek stovimų, tiek sėdimų, kai kuriems net ir kaina pasirodė nesvarbi. Tiesa, po savaitgalio paieškų skelbimų jau ėmė mažėti.

Rizikuoja gauti netikrus bilietus

Bilietai.lt klientų aptarnavimo skyriaus vadovė Aleksandra Vaičekauskienė priminė gerbėjams, jog bilietus visgi rekomenduojama įsigyti tik iš oficialaus bilietų platintojo. Tik taip galima būti tikriems, jog su savo bilietais pateksite į renginį.

Pirkdami bilietus iš perpardavinėtojų, rizikuojate gauti netikrus arba jau panaudotus.

„Bilietų kontrolė vyksta vieną kartą – renginio vietoje. Platintojas neatsako už bilietus, pirktus ne tiesiogiai per bilietų platinimo sistemą. Jei pirkėjas pasidalija savo bilietais su kitais, negalime garantuoti, kad šie bilietai nebus panaudoti kitų asmenų.

Perpardavinėtojai gali parduoti tą patį bilietą keliems žmonėms, tačiau į renginį su tokiu bilietu pateks tik pirmas asmuo, kuris jį nuskenuos. Vienintelis patikimas būdas patekti į renginį – pirkti bilietus iš oficialaus bilietų platintojo.

Raginame visus gerbėjus būti atsargius ir bilietus pirkti tik per Bilietai.lt, kad išvengtumėte rizikos prarasti galimybę patekti į renginį bei pinigus“, – nurodė A. Vaičekauskienė.