Šiuo metu momentinių mokėjimų paslaugas šalyje teikia daugiau kaip 30 finansų įstaigų. Šventiniu laikotarpiu inicijuojant momentinį mokėjimą būtina atkreipti dėmesį į finansų įstaigos pateikiamą informaciją pildant pavedimo duomenis ir prireikus pažymėti, kad jis būtų vykdomas kaip momentinis.

Jeigu nebus galimybės atlikti momentinį mokėjimą, klientams bus siūlomas įprastas SEPA mokėjimas, kuris gavėją kitoje finansų įstaigoje pasieks tik po švenčių.

Pavedimai tarp sąskaitų banko ar elektroninių pinigų įstaigų viduje, atsiskaitymai kortelėmis fizinėse prekybos vietose ir internetu, mokėjimai už el. prekybos sandorius bus vykdomi kaip įprasta, gyventojai taip pat galės išsigryninti pinigų bankomatuose, naudotis internetine bankininkyste ir išmaniosiomis programėlėmis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją