Šių išmokų mokėjimo laikas kas mėnesį skiriasi, todėl verta pasitikrinti.

Štai vaiko priežiūros išmokos bus mokamos birželio 14 dieną, nedarbo išmokos – birželio 20 dieną, o vaiko išlaikymo išmokos – birželio 25 dieną.

Ilgalaikio darbo išmokos mokamos per 10 darbo dienų nuo sprendimo priėmimo dienos, ligos ir motinystės išmokos – per 17 darbo dienų nuo visų duomenų ir dokumentų pateikimo.

Pensijų ir išmokų mokėjimo grafikas birželį

Tėvystės išmokos mokamos per 5 darbo dienas nuo tėvystės atostogų pabaigos.

Šalpos išmokos per kredito įstaigas mokamos birželio 12 dieną, į namus Lietuvos pašto, „Bastaro“ ar „Rausido“ pristatomos birželio 10–26 dienomis. Tokiomis pačiomis dienomis jas galima atsiimti ir Lietuvos pašto skyriuose.

Kada bus mokamos pensijos

Senjorų gaunamų pensijų mokėjimo grafikuose variacijų daugiausia.

Swedbank“ klientai pensijų sulauks birželio 10–12 dienomis, Šiaulių banko ir „Luminor“ klientai, kurie gyvena Vilniaus, Šiaulių ar Alytaus regionuose – birželio 7 dieną. Jei senjorai gyvena Kauno, Klaipėdos ar Mažeikių regionuose, pensijos į sąskaitas įkris birželio 10 dieną, jei Marijampolės, Šilalės, Utenos ar Panevėžio regionuose – birželio 11 dieną.

Pensijų ir išmokų mokėjimo grafikas birželį

SEB banko Vilniaus ir Klaipėdos teritorinių skyrių aptarnaujami klientai pensijų sulauks birželio 7 dieną.

Visi kiti SEB, „Urbo“ banko, „Citadele“ ir „Luminor“ klientai pensijas gaus birželio 10 dieną.

Pensijas atsiimti Lietuvos pašte galima birželio 10–26 dienomis, į namus jos bus pristatomos taip pat birželio 10–26 dienomis.