Pasak H. Žukausko, žiniasklaida "ieško kaltinimų ir siužetų", o "už visą tą žaidimą", liberaldemokrato žodžiais, žurnalistams esą sumokėta 5 milijonai litų.

Eltos klaustas, kas ir kam konkrečiai sumokėjo tuos 5 milijonus, H. Žukauskas atsakė tiesiog girdėjęs "taip kalbant".

Liberaldemokratų frakcijos seniūną taip pat papiktino konservatorių trečiadienį išplatintas pareiškimas, pasak kurio, per Prezidento susitikimus su visuomene esą nepaisoma R. Paksui nepatogių klausimų ir nuomonių, o į susitikimus organizuotai gabenami Prezidento šalininkai.

Pasak H. Žukausko, šitai paliudiję susitikimų dalyviai - konservatoriai yra melagiai arba bailiai. Liberaldemokrato teigimu, Prezidentui neperduodami tik tie susitikimų dalyvių klausimai, kurie užrašomi kaip "įžeidimai ir pažeminimai".

Anot H. Žukausko, konservatoriams esą reikalingi priešai, "ir jie labai išgyvena dėl to, kad, Lietuvai įstojus į NATO ir Europos Sąjungą, jiems nebus su kuo kovoti".

H. Žukauskas taip pat informavo žurnalistus, kad Liberaldemokratų frakcijos nariai ketina ketvirtadienį kreiptis į Konstitucinį Teismą, kad šis ištirtų Seimo laikinosios komisijos, tiriančios galimas grėsmes valstybės saugumui, veiklos atitikimą Lietuvos Konstitucijai.

Šaltinis
Kopijuoti, platinti, skelbti agentūros ELTA informacijas ir fotoinformacijas be raštiško agentūros ELTA sutikimo draudžiama.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją