Dainius nuoširdžiai patikina, kad viešai su Lietuva pasidalinti šiuo verslo modeliu jam tikrai nėra gaila, bei sako, kad vietos verstis tokia ar panašia veikla mūsų šalyje užteks visiems.

Jis užsimena, kad pora artėja prie savo užsibrėžto tikslo – per mėnesį gauti tam tikrą sumą pasyviųjų pajamų.

Smarkiai nukentėjo finansiškai

Pirmasis prisilietimas prie investicijų, kaip atsimena Dainius, nebuvo sėkmingas. Tiesa, jos tuo metu nebuvo susijusios su NT.

Dar prieš susituokiant pora turėjusi du atskirus butus Antakalnyje ir Žirmūnuose, iš kurių vieną tada nusprendė parduoti.

360 tūkst. litų – tiek, kaip teigė, tada jie gavę iš sudaryto sandorio, o priimtas sprendimas padiktavęs, kad pinigai turi būti investuoti į akcijas.

„Susiradome maklerį. Abu su juo, kaip paaiškėjo, nieko nesupratome ir nuo 360 tūkst. litų mums per keletą metų liko tik 180 tūkst. litų.

Jis man liepė parduoti, braižė grafikus. Mes ir pardavėme akcijas, nors tereikėjo pralaukti, nes pats portfelis buvo sudėliotas gerai“, – atsiminė Dainius.

Galiausiai šeima likusius pinigus investavo į tuomet pradedamą naują verslą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (35)