DELFI jau rašė, kad „Belvilio“ kompleksas buvo bandomas parduoti 2018 m. rudenį. Tuomet pradinė kaina siekė 2,5 mln. eurų.

Parduodamas visas kompleksas užima 3,8 ha teritoriją, jame – 8 poilsiniai namukai, pagrindinis pastatas su 10 dviviečių kambarių ir dviem liukso numeriais bei SPA centru. Visi šie pastatai sudaro apie 3 tūkst. kvadratinių metrų plotą. Kompleksas taip pat turi nuosavą paplūdimį su valtimis bei sporto aikštyną, rašoma pranešime žiniasklaidai.

Tikimasi, kad šis pirkinys sudomins atvykstamojo pažintinio turizmo atstovus.

Rašoma, kad šiai vasarai beveik visi savaitgaliai „Belvilyje“ užsakyti vestuvėms bei pramoginiams renginiams. Viešbučio pelningumas yra 6-7 procentai.

„UAB Baltic Hearts“ bendrovės, valdančios „Belvilį“, direktorius Raimundas Mickūnas viliasi, kad naujasis „Belvilio“ savininkas norės nuolatinės prasmingos veiklos ir yra ištroškęs bendrauti su žmonėmis. „Perka tie, kurie nenustygsta be veiklos ir atsakomybės, bet nepageidauja neaprėpiamos begalybės rūpesčių ir rutinos“, – taip potencialius viešbučių valdytojus įsivaizduoja R. Mickūnas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (39)