„Pasibaigus vasarai šioje apleistoje teritorijoje prasidės statybos – jau išduotas statybos leidimas statyti 60 kambarių viešbutį su restoranu ir SPA paslaugomis bei bus įrengtas pirmasis senamiestyje požeminis parkavimas“, – žinią pranešė jis.

Naujas viešbutis Klaipėdoje

Pasak mero, verslininkai, norintys investuoti šioje teritorijoje, leidimo statyboms laukė 7 metus. Anot jo, tai yra „nenormalu“.

„Per visą šį laikotarpį investuotojai jau buvo nuleidę rankas ir nusivylę institucijomis. Toks požiūris neveda miesto vystymosi link.

Mes sugebėjome per maksimaliai trumpą laiką atrasti kompromisus su investuotojais ir leisti vystytis miestui bei verslui planuoti investicijas gražinant Klaipėdą“, – teigė jis.

Tiesa, dėl šių planų mieste bus atidėtas Aukštosios gatvės kapitalinis remontas. Jis bus pradėtas vėliau.

„Tvarkyti gatvę žinant, kad netrukus čia neišvengiamai turės judėti sunkiasvorė technika, būtų mažų mažiausiai neracionalu“, – sakė jis.

Statybos leidimas išduotas UAB „Eko žaliavos“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją