293 kv. metrų namas išties išskirtinis – čia modernumas derinamas su senovinių baldų elegancija, todėl šalia ištaigingos šių laikų sofos šalia puikuojasi ne dar vienas šiuolaikiškas baldas, o ornamentais išraižyta kušetė, nukelianti į praeitų amžių dvarą.

Visame name kabo krištolo sietynai, išklotos natūralaus medžio grindys, langai – kaustyti aliuminiu, virtuvėje – ilgaamžiai akmens masės stalviršiai, ant sienų puikuojasi ištaigingi paveikslai.

Tiesa, jie nėra parduodami, mat tai itin vertingi meno kūriniai.

Nekilnojamojo turto (NT) agentūros „Baltic Sotheby's International Realty“ turto pardavimo ir nuomos agentė Kristina Dambrauskienė džiaugėsi, kad pagaliau ir Kaune atsiranda išskirtinio ir kvapą gniaužiančio būsto.
Prabangus namas Kaune

„Natūralu, kad Vilniuje tokių būstų atsiranda daugiau. Tai elementaru, nes tai yra sostinė, didesnis gyventojų kiekis.

Tačiau Kaune pastaruoju metu matomas didelis proveržis. Mūsų kompanija pati Kaune atsidarė filialą tik prieš metus, taigi matosi, kad viskas juda į priekį. Pasiūla yra, atsiranda ir paklausa“, – sako ji.

K. Dambrauskienė teigė, kad šis namas išskirtinis pirmiausia savo vieta ir interjeru.

„Viduje dominuoja moderni klasika, ryškus ir išskirtinis stilius, kuris padeda akcentuoti detales ir interjerui suteikia elegancijos bei jaukumo. Naudojamos natūralios ir kokybiškos medžiagos, apgalvoti inžineriniai sprendimai.
Prabangus namas Kaune

Pats namas yra įsikūręs prestižiniame Kauno mikrorajone Vytėnuose, kur didžiąją dalį kvartalo sudaro nuosavi, naujos statybos namai. Jis yra vertinamas dėl savo sukurtos infrastruktūros, solidžios ir saugios kaimynystės“, – pasakoja ji.

Išskirtinumo suteikia aukštos lubos, kurios kai kur siekia net 7 metrus, pirmame aukšte yra erdvus holas, kurį juosia vitrininiai langai.

Iš viso name yra keturi miegamieji kambariai, du vonios kambariai, pirmame aukšte įsikūrusi virtuvė, valgomasis, svetainė, svečių tualetas, katilinė, garažas dviem automobiliams. Čia taip pat suprojektuota šeimininkų erdvė – įrengtas miegamasis su erdvia drabužine, vonios kambarys.

Antrajame aukšte įrengi du vaikų miegamieji, darbo kambarys.

K. Dambrauskienė pasakoja, kad namas šiuo metu priklauso žmonėms iš verslo pasaulio, tačiau daugiau informacijos apie šeimininkus teikti negali.

„Dažnas klausimas, kodėl savininkai nusprendė parduoti šį namą, bet šiais laikais jau nėra prisirišama prie to vienintelio būsto. Jei keičiasi gyvenimo aplinkybės, žmonės turi įvairių planų, jie tiesiog ryžtasi pakeisti būstą“, – atsako paklausta, kodėl šis namas yra parduodamas.

Agentė taip pat pripažįsta, kad tokiam prabangiam namui surasti pirkėją nėra paprastas uždavinys. Kartais jo paieška gali užtrukti ir daugiau nei metus.
Prabangus namas Kaune

„Žinoma, tai bus aukštesnių pajamų pirkėjas. Kol kas šis pasiūlymas yra visai „šviežias“, tačiau jau sulaukė susidomėjimo. Didžioji dalis besidominčiųjų – lietuviai. Tarp klientų – lietuviai, gyvenantys užsienyje, kurie dairosi būsto čia, Lietuvoje. Netrukus planuojamas jų vizitas į Lietuvą, tai turbūt norės apsižiūrėti“, – svarsto ji.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (216)