Privačių apartamentų ir SPA kompleksas yra įsikūręs tolėliau nuo centro – G. D. Kuverto gatvėje. Kaip pažymi „Stebuklai SPA“ restorano atstovė, bendrasavininkė Živilė Cirtautaitė, jis skirtas tiems, kas nori daugiau privatumo, ramybės ir nemėgsta masinių susibūrimo vietų.

Naujovė Nidos poilsiautojams

Numatyta, kad „Stebuklai SPA“ veiks visais metų laikais, išskyrus lauko SPA zoną. Vis dėlto bet kuriuo sezonu atvykę lankytojai galės mėgautis vidaus baseinu, masažais bei restorano maistu. Tiesa, kol kas nėra aišku, ar restorano darbo laikas ne vasaros sezono metu bus toks pat.

Naujai atidaromas SPA kompleksas Nidoje įrengė ir pirmąjį atvirą lauko baseiną. Tai reiškia, jog baseinu gali naudotis visi poilsiautojai, įsigiję bilietus.

„Baseino zona atsidaro kasdien nuo 11 val. ir veikia iki 20 val. Joje yra galimybė nusipirkti dienos pasą – būti tik prie baseino. Su šiuo pasu taip pat gaunamas gultas, rankšluostis ir suteikiama galimybė visą dieną laiką leisti čia.

Viduje yra vidaus baseinas, sūkurinė vonia, dvi pirtys, gultai. Masažuose mūsų partneris yra „Nidos kopos“ – įrengti du masažų kabinetai, kuriuose atliekami masažai, procedūros, grožio ritualai. Tiek lauko, tiek vidaus baseinai yra šildomi. Lauko baseinas – vienas didžiausių šildomų baseinų Lietuvoje“, – tikino Ž. Cirtautaitė.

Be to, jau nuo kitos savaitės planuojama atidaryti „Beauty Bar“, kuriame bus galima įsigyti ypatingų grožio priemonių.

Pažymėtina, kad vaikams iki 3 metų įėjimas yra nemokamas. Vaikams nuo 3 iki 14 metų, leidžiant laiką ant lydinčio suaugusiojo gulto, apsilankymas kainuos perpus pigiau (20 Eur), o su atskiru gultu – įprasta suaugusiojo kaina.

„Stebuklai SPA“ „Instagram“ paskyroje prieš savaitę pranešta, kad įėjimas į lauko baseiną ir vidaus baseino SPA zoną kainuoja 40 eurų asmeniui, įprasta kaina – 80 eurų.

Tiekia laiko patikrintą maistą

Poilsiaujantiems prie baseino taip pat siūloma užsisakyti maisto ir gėrimų. Maistą čia ruošia restoranas „Stebuklai“, kurio šefai sukurė specialų „asian fusion“ meniu, skirtą mėgautis leidžiant laiką prie baseino.

„Tieksime japoniško stiliaus maistą, kuris yra tinkamas valgyti patogiai nebūtinai sėdint prie stalo , būtų lengvas ir gaivus, tinkamas mėgautis karštą vasaros dieną“, – teigė restorano „Stebuklai“ bendraturtė.

Vakare, maždaug nuo 17 val., maistas prie baseino nebetiekiamas, tačiau leisti laiką ir mėgautis gėrimais galima ir ilgiau – iki 20 val.

]Turim ir dar vieną erdvę – „Lobby“ barą. Ten bus baras su minimaliais užkandžiais tiems, kas nori ramiai pasėdėti uždaresnėje erdvėje, turėti verslo susitikimą.

Sieks sukurti gilesnės ramybės oazę

„SPA Stebuklai“ art space (liet. meno erdvėje) bus eksponuojami įvairaus lygio menininkų darbai – tapybos, fotografijos, keramikos kūriniai.

„Norime pasižiūrėti, kaip pati aplinka reaguos, kokie menininkai jiems patinka, kas bus įdomu, kokia kūrinių energija įdomi. Tai bus kintanti meno erdvė. Mūsų tikslas yra parodyti, kaip šiame SPA integruojasi kūriniai, norėtume, kad vėliau jie atsidurtų žmonių apartamentuose“, – sakė meno erdvę kuruojanti Giedrė Selenytė.

Be to, šioje meno erdvėje vyks patyriminės vakarienės, diskusijos kartu su maistu – pirmoji su Marija Drėmaite, leidyklos „Lapas“ įkūrėja, numatyta jau rugpjūčio mėnesį.

Anot G. Selenytės, siekiama priartinti žmones prie gilinimosi į istorinę, kūrybinę, meninę informaciją, o kai tai vyksta su maistu, žmonės labiau atsiveria, užsimezga pokalbis. Tai tarsi bendruomenės kūrimas.