Pastatytas viešbutis – dideliais langais, tad apsistojusiems atsivers išskirtiniai vaizdai. Kaip dar praėjusiais metais skelbė už projektą atsakinga įmonė, svečiams bus siūloma apsistoti 23 šiuolaikiškai įrengtuose studijos tipo apartamentuose. Gyvenamieji kambariai bus įrengti abejuose viešbučio aukštuose, kiekvienas iš jų turės atskirą įėjimą, privatų vonios kambarį, o dalies kambarių vitrininiai langai atvers vaizdą į Nerį.

Ant viešbučio stogo buvo planuojama įrengti restoraną ir barą, o atvira erdvė bus skirta viešajam naudojimui, tad ja kaip laisvalaikio zona naudotis galės tiek viešbučio svečiai, tiek ir miesto gyventojai. Šiltuoju metų laiku ši erdvė taps puikia sveikos gyvensenos ar sporto, pavyzdžiui, jogos, užsiėmimų vieta. Kaip iš nuotraukų matyti, kol kas ši erdvė palikta tuščia.

Viešbutis ant vandens veiks visus metus Sezono metu svečius jis priims kairiajame krante prie Karaliaus Mindaugo tilto, priešais Gedimino pilį ir Katedros aikštę. Ne sezono metu floatelis savo veiklą tęs Žirmūnų rajone esančiame žiemos uoste. Iki šiol šis uostas tėra vos kelių laivų žiemojimo vieta, tad šaltuoju metu veikiantis viešbutis galėtų prisidėti prie uosto atgijimo, pagyvintų rajono kasdienybę, šiai miesto daliai suteiktų naujų atspalvių bei pritrauktų turistų.

„Užsienyje viešbučiai-laivai įprastai priskiriami prabangių viešbučių kategorijai, tad ir nakvynės kainų kartelė juose gana aukštai iškelta – galima tikėtis sumokėti nuo kelių šimtų iki kelių tūkstančių eurų už parą. Vilniuje duris atversiančio viešbučio kainos bus tikrai prieinamos, tad pasimėgauti nakvyne galės ne tik užsienio svečiai ar iš kitų Lietuvos miestų atvykstantys tautiečiai, bet ir kasdienybę paįvairinti norintys sostinės gyventojai“, – tuomet komentavo „Vilniaus upių direkcija“ vadovas ir projekto savininkas Karolis Paulauskas.

„InRento“ puslapyje skelbiama, kad bent jau anksčiau planuota, jog apartamentų nakvynės kaina sezonu metu sieks 65 Eur, planuojamas vidutinis užimtumas – 75 proc., ne sezono metu – 45 Eur, užimtumas 40 proc.