„Nusprendėme pasiūlyti naujas tiesiogines kryptis ir padidinti kai kurių vykdomų reisų dažnumą, nes pastebėjome atsiradusią paklausą jiems. Atsižvelgiant į tai, kad vien „airBaltic“ siūlo beveik penkiasdešimt krypčių, o bendrai siūloma daugiau kaip šešiasdešimt krypčių iš Rygos oro uosto, esame tikri, kad vis daugiau žmonių iš Lietuvos ir Estijos rinksis skrydžius per Rygą“, - teigė „airBaltic“ viceprezidentas ir generalinis direktorius Lietuvoje Tadas Vizgirda.

Žiemos sezonu „airBaltic“ pasiūlys keturias naujas kryptis iš Rygos oro uosto – į Olandijos sostinę Amsterdamą (skrydžiai bus vykdomi kasdien), Vokietijos miestą Hanoverį (skrydžiai penkis kartus per savaitę), Suomijos miestą Tamperę (skrydžiai du kartus per dieną visą savaitę) ir didžiausią Jungtinių Arabų Emyratų miestą Dubajų (skrydžiai du kartus per savaitę).

Dvi Egipto kryptys – Hurgada ir Šarm El Šeichas – dėl saulės mėgėjų tradiciškai grįžta į „airBaltic“ žiemos skrydžių tvarkaraštį.

Be to, oro bendrovė padidino skrydžių dažnumą į Bilundą (3 kartai per savaitę), Briuselį (11 skrydžių per savaitę), Diuseldorfą (6 skrydžiai per savaitę), Romą (6 skrydžiai per savaitę), Stambulą (7 skrydžiai per savaitę), Kijevą (po 2 skrydžius kasdien), Kaliningradą (14 skrydžių per savaitę), Kišiniovą (7 skrydžiai per savaitę) ir Miuncheną (8 skrydžiai per savaitę).

Žiemos sezonu „airBaltic“ pasiūlys 49 kryptis iš Rygos: Alesundą, Almatą, Amsterdamą, Baku, Barseloną, Bergeną, Berlyną, Bilundą, Briuselį, Kopenhagą, Kišiniovą, Dubajų, Dubliną, Diuseldorfą, Geteborgą, Hamburgą, Hanoverį, Helsinkį, Hurgadą, Stambulą, Kaliningradą, Kijevą, Kuopio, Liepoją, Londoną, Milaną, Minską, Maskvą, Miuncheną, Nicą, Odesą, Oslą, Paryžių, Romą, Simferopolį, ŠarmE l Šeichą, Stavangerį, Sankt Peterburgą, Stokholmą, Taliną, Taškentą, Tamperę, Tbilisį, Tel Avivą, Veneciją, Vieną, Vilnių, Ciurichą ir Jerevaną.

Iš Vilniaus bus skrendamą į Berlyną, Briuselį, Kopenhagą, Hamburgą, Helsinkį, Londoną, Milaną, Miuncheną, Oslą, Paryžių (nuo kovo 9 d.), Rygą, Romą (nuo kovo 10 d.), Stokholmą ir Taliną.

„airBaltic“ nuo rugsėjo pradžios padidino reisų iš Vilniaus į Rygą skaičių – dabar skrendama penkis kartus per dieną visą savaitę.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją