Vaizdo įraše matoma autostrados Klaipėda – Kaunas atkarpa maždaug ties Kryžkalniu. Pila kaip iš kibiro, o valytuvai nespėja valyti stiklo. „Važiuoti buvo neįmanoma, du kartus teko stoti šalikelėje, nes pro langus nebuvo įmanoma nieko įžiūrėti“, – sakė Aurelija.

Vos nustojus lyti ir pajudėjus Vilniaus link, kelionę sustabdė milžiniška spūstis. „Kai kurie žmonės tiesiog stoja šalikelėse – ir dėl prarastos kantrybės, ir dėl perkaitusių automobilių radiatorių. Spūstis prasidėjo nuo 95 autostrados kilometro ir tęsiasi, anot „Google Maps“ programėlės, iki nusukimo į Bijotus“, – pranešė Aurelija.

Ji pastebėjo, kad spūstyje įstrigę žmonės skuba, yra pikti. „Kai žmogus bando išvažiuoti iš šalikelės, jam pypsi, grūmoja kumščiais ir net palydi keiksmais“, – stebisi mergina.

Vis dėlto prieš tai autostradą nuplovusi liūtis nebuvo spūsties priežastis. Paaiškėjo, kad dėl jos kalti vykdomi kelio darbai, kai kelias susiaurėja iki vienos juostos. Vykstantiems iš pajūrio patartina turėti tai galvoje planuojant savo maršrutą.

Daugiau nuotraukų – galerijoje:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (101)