Joje bus įrengti du dengti įėjimai ir išėjimai, taip pat abiejose Laisvės prospekto pusėse numatyta įrengti neįgaliųjų keltuvus. Įrengus saugesnę naują požeminę perėją, antžeminė šviesoforais valdoma pėsčiųjų perėja bus panaikinta, taip pat nebeliks pėstiesiems skirto šviesoforo, rašoma pranešime spaudai.

Vilniaus savivaldybė praneša, kad dėl požeminės pėsčiųjų perėjos įrengimo darbų, nuo rugsėjo 11 d. iki spalio 11 d. laikinai bus ribojamas transporto eismas Laisvės pr., ties išvažiavimais iš Sausio 13-osios ir L.Asanavičiūtės gatvių. Požeminės pėsčiųjų perėjos statybos metu Laisvės pr. bus užtikrintas transporto eismas po dvi eismo juostas kiekviena kryptimi.

Transportas, važiuojantis nuo Spaudos rūmų pusės link Lazdynų, bus nukreiptas į priešpriešinę eismo juostą. Ties darbų vieta ir jos prieigose bus įrengti kelio ženklai, papildomos eismo saugumo priemonės.

Eismo dalyviai prašomi būti atidūs, laikytis kelių eismo taisyklių ir eismo reguliuotojų nurodymų, važiavimo trukmę planuotis su laiko atsarga.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (17)