Kaip pranešė miesto savivaldybė, autobusai veš dviem skirtingais maršrutais – nuo Saulėtekio iki Fabijoniškių bei nuo Santariškių pro Stotį iki Naujamiesčio.

„Naktinio viešojo transporto atnaujinimas atitinka miesto viziją padaryti Vilnių prieinamą ir patogų bet kuriuo paros metu. Ši paslauga – tai tik dar vienas žingsnis šalia kitų, tokių kaip Naktinio biuro įkūrimas ar naktinių muzikos barų – „Dainyklų“ steigimas, siekiant užtikrinti, kad Vilnius taptų gyvybingas ne tik dieną, bet ir naktį“, – teigė Vilniaus miesto tarybos narė Deimantė Rimkutė.

Naktinis autobusas 101N vyks maršrutu: Saulėtekis–Žygimantų g.–Savanorių–Laisvės pr.–Fabijoniškės. Jis važiuos naktimis iš penktadienio į šeštadienį bei iš šeštadienio į sekmadienį kas pusvalandį nuo 23.30 iki 2.30 val.

Savivaldybė primena, kad kiekvieną naktį kursuoja ir naktinis autobusas iki oro uosto. 88N vyksta maršrutu: Rodūnios kelias, Vikingų g., Liepkalnio g., Bazilijonų g., Geležinkelio g., Pylimo g., Vilniaus g., Kalvarijų g., Konstitucijos pr.

Naktiniuose autobusuose galioja įprasti viešojo transporto bilietai.

Šaltinis
Kopijuoti, platinti, skelbti agentūros ELTA informacijas ir fotoinformacijas be raštiško agentūros ELTA sutikimo draudžiama.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją