Įsigyti vieną – traukinio ir Vilniaus miesto viešojo transporto – bilietą siūloma žmonėms, kurie per „LTG Link“ interneto svetainę arba mobiliąja programėle perka traukinio bilietus į arba iš Vilniaus geležinkelio stoties. Pasirinkti vieną bilietą sistemoje galima kaip papildomą paslaugą.

„Tokiu būdu įsigyjamas vienkartinis elektroninis 60 min. Vilniaus miesto viešojo transporto bilietas. Miesto viešojo transporto bilietas pradės galioti automatiška traukiniui atvykus į sostinės geležinkelio stotį arba iki traukinio išvykimo iš Vilniaus geležinkelio stoties likus 1 val.“, – rašoma pranešime.

Tiek traukinio, tiek miesto viešojo transporto bilietams bus taikomos lengvatos, o traukinio bilietui – ir komercinės nuolaidos.

Bendrovės atkreipia dėmesį, kad prieš įsigyjant vieną bilietą pravartu įsitikinti, kad pageidaujamu metu kursuos tinkamas viešasis miesto transportas, taip pat, kad kol kas vienas bilietas galios tik vykstant iš/į centrinę Vilniaus stotį. Tiek kelionių palydovams, tiek viešojo transporto kontrolieriams bus galima pateikti pasirinkto formato bilietą – skaitmeninį, „PKPass“ formato ar spausdintą.

Šaltinis
Temos
Kopijuoti, platinti, skelbti agentūros ELTA informacijas ir fotoinformacijas be raštiško agentūros ELTA sutikimo draudžiama.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją