Skelbiama, kad rugpjūčio 28–rugsėjo 3 dienomis „LTG Cargo“ sulaukė 250 paraiškų kroviniams tarp Lietuvos ir užsienio šalių vežti. Įvertinus atitikimą bendrovės taikomai sankcijų kontrolės ir nulinės tolerancijos rizikai principams, praėjusią savaitę patvirtintos 161 krovinių vežimo paraiškos.

18 paraiškų buvo atmestos, dar dėl 71 paraiškos sprendimas bus priimtas detaliau įvertinus klientų pateiktus duomenis. 9 iš šių atmestų krovinių vežimo paraiškų buvo skirtos eksportui arba importui iš (ar) į Baltarusiją.

Iš viso praėjusią savaitę atmesti prašymai gabenti 29 vagonus: 19 vagonų su kroviniais konteineriuose, 4 vagonai su cheminėmis ir mineralinėmis medžiagomis, 2 vagonai su išspaudomis, 2 vagonų su chemikalais ir soda, 2 vagonai su kitomis prekėmis.

Rugpjūtį sulaukta 1971 krovinių vežimo prašymo

Iš viso per rugpjūčio mėnesį buvo sulaukta 1971 krovinių vežimo prašymo. Įvertinus atitikimą bendrovės taikomiems sankcijų kontrolės ir nulinės tolerancijos rizikai principams bei kitus aspektus, praėjusį mėnesį patvirtintos 1665 krovinių vežimo paraiškos. 306 paraiškos buvo atmestos. Trečdalis šių atmestų krovinių vežimo paraiškų (85) buvo skirtos eksportui arba importui iš (ar) į Baltarusiją.

Paskutinį vasaros mėnesį įmonė taip pat atmetė prašymus gabenti 2716 vagonus: 1035 vagonai su nafta ir naftos produktais, 693 vagonai su kroviniais konteineriuose, 293 vagonai su cheminėmis ir mineralinėmis trąšomis, 180 vagonų su akmens anglimi, 66 vagonai su automobiliais bei 449 vagonai su kitomis įvairiarūšėmis prekėmis.

Šaltinis
Temos
Be raštiško ELTA sutikimo šios naujienos tekstą kopijuoti draudžiama.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją