Nuo rugsėjo 9 dienos internetu galima įsigyti bilietus su 90 proc. nuolaida į visus vietinių traukinių maršrutus rugsėjo 22 dieną (sekmadienį), kai galima suplanuoti keliones su artimaisiais ar draugais.

Kaip teigiama pranešime, „LTG Link“ siūlo rinktis iš daugiau nei 170 reisų, kurie aplanko daugiau nei 100 vietovių. Tad traukiniautojams dieną be automobilio rekomenduojama aplankyti Lietuvos miestus ir miestelius, kuriuos gal seniai norėjosi pamatyti, bet nebuvo tam tinkamos progos.

„Siekiame įtikinti mūsų gyventojus, kad nebūtina vairuoti, norint keliauti ir tikimės, kad paskatinsime keliaujančius palikti automobilį namuose ir sekmadienį išbandyti kelionę traukiniu aplankant draugus, artimuosius ar kurį nors Lietuvos miestą ar miestelį“, – sako „LTG Link“ vadovė Kristina Meidė.

Šiemet jau antras kartas, kai „LTG Link“ skatina pasirinkti kelionę traukiniu, siūlydama nusipirkti bilietus už simbolinę kainą. Gegužės 30 d., švenčiant traukiniautojų dieną, su 90 procentų nuolaida traukiniais keliavo apie 27 tūkstančius keleivių, tai – 15 tūkstančių daugiau, nei įprastą ketvirtadienį. 1 500 keleivių prie bilietų pardavimo sistemos buvo prisijungę pirmą kartą ir vidutiniškai nupirko po keturis bilietus. Bilietų pardavimo sistema rodo, kad nemažai per traukiniautojų dieną prisijungusių keleivių pirmą kartą, traukiniais keliavo ir vėliau.

„Dieną be automobilio siūlydami keliauti traukiniu itin pigiai siekiame pritraukti kuo daugiau žmonių išbandyti keliavimo traukiniu privalumus ir platų mūsų siūlomų paslaugų spektrą, taip pat pajusti skirtumus tarp keliavimo traukiniu ir vairuojant automobilį“, – sako K.Meidė.

90 proc. nuolaida galioja perkant bilietus tik internetu arba mobilioje programėlėje.

Nupirkti su 90 proc. nuolaida bilietai negrąžinami.