„Vasaros metu vyksta daug renginių, miestas gyvas ir naktį. Naktiniais maršrutais užtikrinamas susisiekimas viešuoju transportu tarp pagrindinių Vilniaus rajonų – Saulėtekio, Antakalnio, Santariškių, Baltupių, Naujamiesčio, Fabijoniškių, Šnipiškių bei Centro ir Stoties. Gyventojams vėlyvu metu bus patogiau grįžti namo“, – sako Vilniaus miesto meras Valdas Benkunskas.

„Naktinio viešojo transporto atnaujinimas atitinka miesto viziją padaryti Vilnių prieinamą ir patogų bet kuriuo paros metu. Ši paslauga – tai tik dar vienas žingsnis šalia kitų, tokių kaip Naktinio biuro įkūrimas ar naktinių muzikos barų – „Dainyklų“ steigimas, siekiant užtikrinti, kad Vilnius taptų gyvybingas ne tik dieną, bet ir naktį“, – teigė Vilniaus miesto tarybos narė Deimantė Rimkutė.

Naktinis autobusas 101N vyks maršrutu: Saulėtekis–Žygimantų g.–Savanorių–Laisvės pr.–Fabijoniškės.

Naktinio autobuso 101N maršrutas

103N autobuso maršrutas: Santariškės–Didlaukio–Kalvarijų–Pylimo g.–Stotis–Gerosios Vilties st.

103N naktinio autobuso maršrutas

Naktiniai autobusai važiuos naktimis iš penktadienio į šeštadienį bei iš šeštadienio į sekmadienį kas pusvalandį nuo 23:30 iki 02:30 val.

Primenama, kad kiekvieną naktį kursuoja ir naktinis autobusas iki oro uosto. 88N vyksta maršrutu: Rodūnios kelias, Vikingų g., Liepkalnio g., Bazilijonų g., Geležinkelio g., Pylimo g., Vilniaus g., Kalvarijų g., Konstitucijos pr.

Naktiniuose autobusuose galioja įprasti viešojo transporto bilietai.