Tą dieną nuo ryto prie įmonės vartų lūkuriavę į vidų neįleidžiami keli šimtai pasipiktinusių darbuotojų reikalavo „Alytaus tekstilės" administracijos paaiškinimų ir atlyginimų mokėjimo grafiko.

A. Žūkevičienei nepasirodžius lauke, į įmonės pastatą įsiveržė keliolika darbuotojų ir patraukė į vadovės kabinetą užduoti rūpimų klausimų. Iš jo ji buvo grasinama neišleisti tol, kol neišgirs aiškaus veiksmų plano.

Tačiau A. Žūkevičienei po kelių valandų pavyko ištrūkti per gamybines patalpas.

Kaip DELFI penktadienį sakė Alytaus miesto ir rajono policijos komisariato Organizacinio poskyrio specialistė Zita Sadauskienė, kol kas įtarimai niekam nepateikti, nes dar nebaigtas ikiteisminis tyrimas.

Jos teigimu, surinkta medžiaga bus perduota prokurorams, jie ir spręs, ar kreiptis į teismą.

Anksčiau Alytaus tekstilininkų profesinės sąjungos vadovas Algimantas Bujanauskas DELFI tvirtino, kad planuojama ir pačią vadovę skųsti teismui ir reikalauti atlyginti žalą už sveikatos sutrikdymą ir įžeistą darbuotojų orumą.

Rugpjūtį turėtų būti pradėta „Alytaus tekstilės" bankroto procedūra.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją