Kelis mėnesius trukę darbai baigti liepos mėnesį. Pranešime spaudai nurodoma, kad prekybininkai aprūpinti naujausia šaldymo įranga, sumontuotas pažangus, elektrą taupantis apšvietimas ir šildymo bei vėdinimo sistema.
Daug dėmesio rekonstrukcijos metu buvo skirta ir interjero atnaujinimui. Gerai žinomi Lietuvos architektai Ričardas Stulpinas ir Tomas Furmonavičius pastato viduje atvėrė dar daugiau erdvės, kuri pabrėžia turgaus dydį ir čia esančios pasiūlos įvairovę.
Išskirtinės pastato arkos dekoruotos menininkų piešiniais, suteikiančiais turgui tradicinės autentikos.
5500 kvadratinių metrų turgaus plotas apjuostas stiklinėmis pertvaromis, už kurių įsikūrė kavinės ir specializuotos krautuvėlės.
Turgaus centre išdėstytos vaisių ir daržovių, mėsos, rūkytų gaminių, pieno, duonos, kulinarijos ir konditerijos bei žuvies produktų zonos.
Turguje dirba daugiau kaip 500 prekybininkų. Kasdien čia apsilanko vidutiniškai po 18 tūkst. lankytojų, dauguma iš jų – 30–50 metų kauniečiai ir miesto svečiai.