Gyventojai, kurie 1998 metais buvo pateikę bankui dokumentus dėl santaupų atkūrimo, tačiau lėšos jiems nėra pervestos, nes per tą laiką pasikeitė jų sąskaitų duomenys arba pateikti duomenys nebuvo tikslūs – jie turi kreiptis iki šių metų rugpjūčio 31 d.

Gyventojai, kurie 1997 metais priimto įstatymo nustatytu laiku – iki 1998 m. kovo 31 d. – dėl pateisinamų priežasčių nesikreipė dėl savo santaupų – turėto indėlio ar mokėtų draudimo įmokų – atkūrimo, jie turi kreiptis iki šių metų kovo 31 d.

Per santaupų atkūrimo laikotarpį daugiau nei milijonui gyventojų į sąskaitas buvo pervestos, kaip ir buvo nustatyta, ne didesnės nei 6000 litų sumos, o iš viso buvo atkurta santaupų už 3,6 mlrd. litų. Santaupoms atkurti buvo naudojamos lėšos, gautos pardavus valstybės turtą.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją