Kaip teigiama pranešime, „Enefit arena“, įsikūrusi Šv. Stepono g. 41, pirmuosius lankytojus pasitiks lapkričio 10 dieną. 1200 kv. m ploto erdvėje jie ras modernų bangų baseiną, talpinantį 1000 kubinių metrų vandens, taip pat resto-barą ir „co-living“ tipo apgyvendinimo galimybes.

Naujoje „Enefit arenoje“ įsikurs „Citywave Vilnius“ – dirbtinė banga po stogu, kurioje čiuožti banglente galės tiek niekada to nebandę, tiek ir profesionalūs banglentininkai.

Vilniuje atidaroma „Enefit arena powered by citywave“

„Arenos pavadinimas gimė ne šiaip sau – tai yra mūsų tvarios partnerystės rezultatas. Nuo pat pirmos atidarymo dienos „Enefit“ užtikrins pastatui žaliosios elektros energijos tiekimą, o jau kitų metų pradžioje čia sumontuosime saulės elektrinę bei įkrovimo taškus“, – sako „Enefit“ vadovas Vytenis Koryzna.

Tam, kad arenoje įrengtame baseine pavyktų dirbtinai suformuoti banglenčių sportui tinkamą bangą, baseinas užpildytas 1000 kubinių metrų vandens.

„Vanduo yra tik viena dedamoji, reikalinga mūsų technologijai. Kadangi bangą formuojame dirbtiniu būdu, tam reikia pasitelkti elektros energiją. Praktika kitose šalyse rodo, kad siekiant suteikti aukščiausios kokybės paslaugas savo klientams, jos kasmet sunaudojama apie 1,5 GWh per metus“ , – sako Arūnas Budreckas, „Enefit arena powered by citywave“ vadovas.

Be galimybės išbandyti banglenčių sportą, arena bus atvira ir visiems norintiems: čia įsikurs „Gastrolių“ operuojamas resto-baras, siūlantis patiekalus iš skirtingų „surf-spot’ų“ pasaulyje.

Vilniuje atidaroma „Enefit arena powered by citywave“

Taip pat, kaip skelbiama, „Enefit arena“ taps atvira renginiams. 800 kv. renginių erdvėje planuojami rengti koncertai, parodos, konferencijos ir kiti renginiai. Anot arenos atstovų, naujoji sporto ir pramogų vieta skirta visiems – ne tik banglenčių sporto mėgėjams, bet ir tiesiog aktyviems, smalsiems žmonėms, tyrinėjantiems miestą.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)