M. Ardišauskas yra komunikacijos bei viešųjų reikalų ekspertas su 25 m. siekiančia profesine patirtimi, kuri apima vadovavimą konsultacinėms agentūroms ir verslo asociacijoms.

„ALVA nariai siekė ir siekia formuoti Lietuvoje atsakingą lošimų verslo sektorių, kuris veikia remdamasis skaidrumu ir tvarumu. Sėkmė, siekiant šio tikslo, priklauso nuo verslo įmonių, nuo valstybės reguliacinės politikos bei rinką prižiūrinčių institucijų.

ALVA sieks, kad lošimų rinkos reguliavimas taptų efektyvesnis ir geriau atitiktų valstybės, vartotojų bei rinkos dalyvių interesus. Asociacijos nariai taip pat yra pasiruošę aktyviai prisidėti, jog sektoriaus socialinės rizikos, ypač generuojamos nelegaliai veikiančios jo dalies, būtų sėkmingai valdomos“, – teigia M.Ardišauskas.

ALVA asocijuotu pagrindu vienija šias lošimų bendroves: UAB „Top Sport“, UAB „Novogaming Vilnius“, UAB „VSGA“, UAB „Amber Gaming“, UAB „TV žaidimai“, bei jų valdomus ženklus „Top sport“, „7bet“, „Admiral club“, „Casino admiral“, „Bet games.tv“. Savo aktyvią veiklą ALVA pradėjo vystyti 2022 metais.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją