Skelbiama, kad daugiau nei dvidešimties metų patirtį projektiniame versle sukaupęs J. Jablonskis anksčiau ėjo inžinerinių sprendimų bendrovės „Fima“ vadovo pareigas.

Naujasis bendrovės gen. direktorius sako, kad prisijungdamas prie vienos didžiausių šalyje kelių tiesimo bendrovių sieks užtikrinti sėkmingą įmonės veiklos tęstinumą įgyvendinant svarbiausius Lietuvoje susisiekimo infrastruktūros projektus.

„Sieksiu toliau tęsti esamus ir plėtoti naujus ambicingus „Fegdos“ projektus susisiekimo infrastruktūros srityje. Ne mažiau svarbi mano užduotis – vienyti ir įgalinti įmonėje dirbančią profesionalų komandą, kuri galėtų veikti lyderiaujančiose pozicijose. Tikiu, kad kokybiškai, profesionaliai ir racionaliai kurdami Lietuvos susisiekimo infrastruktūrą, kartu kuriame ir tvarią ateitį sau bei savo vaikams“, – sako J. Jablonskis,

Iki šiol „Fegdai“ vadovavęs G. Gribulis sako, kad naujo vadovo pasitelkimas buvo planuotas bendrovės ilgalaikės strategijos žingsnis, kuriam buvo ruošiamasi.

„Pasiekus užsibrėžtus įmonės transformacijos tikslus, prasideda naujas įmonės veiklos etapas, ir čia labai reikalinga Jono sukaupta profesinė patirtis ir kompetencijos. Tuo tarpu aš nuo šiol galėsiu labiau susitelkti į visos įmonių grupės strategines kryptis“, – pažymi G. Gribulis.

„Fegda grupė“ yra didžiausia šalyje susisiekimo infrastruktūros įmonių grupė, vienijanti įmones „Fegda“, „Tilsta“, „SRP projektas“ ir „Alkesta“.

Kelių tiesimo UAB „Fegda“ šiuo metu įgyvendina strateginės reikšmės susisiekimo infrastruktūros projektus Lietuvoje „Rail Baltica“ ir „Via Baltica“. Įmonėje šiuo metu dirba 477 darbuotojai.

Šaltinis
Temos
Kopijuoti, platinti, skelbti agentūros ELTA informacijas ir fotoinformacijas be raštiško agentūros ELTA sutikimo draudžiama.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją