Kaip teigiama, „Ikea“ planavimo ir prekių užsakymo vieta yra skirta teikti pagalbą pirkėjams, savarankiškai planuojantiems baldus ir daiktų laikymo sprendimus.

„Planavimo ir užsakymo vietoje pirkėjai gaus profesionalią pagalbą ir konsultacijas planuojant individualius namų apstatymo sprendimus: virtuves, spintas, vonios kambario baldus ir kt.“, – teigia Inga Filipova, „Ikea“ Mažmeninės prekybos vadovė Baltijos šalims.

Naujoji pirkėjų aptarnavimo vieta Šiauliuose yra atnaujinto formato, su atskirtais prekių užsakymo ir atsiėmimo bei grąžinimo srautais, planavimo ir kitų paslaugų teikimo erdvėmis bei ekspozicijų erdve. Čia teikiamos visos „Ikea“ paslaugos: nuo virtuvių ir daiktų laikymo sprendimų planavimo iki patalpų matavimo, baldų surinkimo ir montavimo. Vietoje galima įsigyti iki 100 namams skirtų prekių, o užsisakant internetu – rinktis iš viso, daugiau nei 9000 prekių, asortimento.

„Ikea“ planavimo ir užsakymo vieta Šiauliuose įsikūrusi mažmeninės prekybos centre Gegužių gatvėje 30. Darbo laikas: I–VI 10.00–20.00, VII 10.00–18.00.

Planavimo ir prekių užsakymo vieta Šiauliuose – iš viso jau ketvirtoji „Ikea“ pirkėjų aptarnavimo vieta Lietuvoje ir septintoji Baltijos šalyse. Praėjusiais metais „Ikea“ plėtėsi Estijoje – 2022 m. atidaryta parduotuvė prie Talino. 2018 m. „Ikea“ atidarė parduotuvę Latvijos sostinėje Rygoje.

Veiklą Lietuvoje įmonė pradėjo prieš dešimtmetį – 2013 m., kai Vilniuje atidaryta pirmoji Baltijos šalyse „Ikea“ parduotuvė. Vėliau duris atvėrė pirkėjų aptarnavimo vietos Kaune ir Klaipėdoje. Šiuo metu „Ikea“ Lietuvoje dirba apie 700 darbuotojų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją