Pasak „M Capital“ direktorės Indrės Dobrovolskės, naujų verslo modelių paieška ir strategijų įgyvendinimas yra šiuolaikinių kompanijų varomoji jėga.

Bendrovės pranešime dėstoma, kad ji ruošiasi įgyvendinti naują savo veiklos etapą. Iki šiol organizacijos vystyme dalyvavę dabartiniai bendrovės akcininkai atsitraukia nuo aktyvaus valdymo, o organizacija planuodama pokyčius keis valdymo struktūrą į valdybą pritraukdami naujus narius iš organizacijos vidaus. Kaip teigiama, tai turėtų padėti užtikrinti tvarų organizacijos vystymąsi ateityje.

Dabartiniai bendrovės akcininkai Arnas Markevičius, Žilvinas Butkevičius, Milana Jonikienė kartu valdo 89 proc. bendrovės „M Capital“ akcijų. Likusias akcijas valdo grupė smulkiųjų akcininkų.

„M Capital“, įkurta 2009 m., yra priklausomas gyvybės draudimo bendrovės „Compensa Life Vienna Insurance Group SE Lietuvos filialo“ tarpininkas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją