Kaip informuoja Susisiekimo ministerija, naujo valdybos nario atranka buvo skelbiama iš bendrovės valdybos atsistatydinus nepriklausomam jos nariui. Naujas narys buvo atrinktas skelbiant atranką o laimėtoją išrinko Susisiekimo ministro įsakymu sudaryta atrankos komisija.

J. Šilinskaitė-Venslovienė turi daugiau nei 15 metų darbo patirtį vadovaujančiose pozicijose tiek privačiame, tiek viešajame sektoriuje. Pastaruosius daugiau nei penkerius metus ji vadovavo „Klaipėdos naftos“ SGD terminalo komercijos ir logistikos departamentui.

Susisiekimo ministerija tikisi, kad J. Šilinskaitės-Venslovienės sukaupta patirtis bus vertinga įgyvendinant Vidaus vandens kelių direkcijos strateginius tikslus bei vystant vidaus vandens laivybą Lietuvoje.

Vidaus vandens kelių direkcijos valdybą sudaro 3 nariai, iš kurių 2 nepriklausomi nariai ir vienas Susisiekimo ministerijos valstybės tarnautojas.

Šaltinis
Temos
Kopijuoti, platinti, skelbti agentūros ELTA informacijas ir fotoinformacijas be raštiško agentūros ELTA sutikimo draudžiama.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją