„SB Asset Management“ buvo įsteigta siekiant tinkamai pasirengti Šiaulių banko ir „Invalda INVL“ mažmeninių klientų turto valdymo ir gyvybės draudimo verslų sujungimo su Šiaulių banko grupe, įgyvendinimui. Planuojama, kad po sandorio užbaigimo dienos, „SB Asset Management“ perimtų pensijų fondų ir mažmeniniams investuotojams skirtų investicinių fondų valdymo verslą tolimesniam jo vystymui.

„Ši licencija yra svarbus pasiekimas sandorio su „Invalda INVL“ įgyvendinimui, leidžiantis vykdyti sujungimą pagal planą. Tikime, kad taupymo ir investavimo sprendimų vystymas atneš daugiau lankstumo ir patrauklumo mūsų esamiems ir būsimiems Šiaulių banko grupės klientams, taip pat didins konkurenciją rinkoje“, – per biržą išplatintame pranešime sakė Šiaulių banko rinkų ir iždo departamento direktorius Tomas Varenbergas.

Po sandorio su „Invalda INVL“ užbaigimo Šiaulių banko grupė praplės ir sustiprins mažmeninės bankininkystės paslaugų segmentą taupymo ir investavimo produktais. Tai sukurs pagrindą banko grupei kurti naujos kartos finansinį paslaugų teikėją, siūlantį dar platesnes paslaugas iš vienų rankų.

Šaltinis
Temos
Kopijuoti, platinti, skelbti agentūros ELTA informacijas ir fotoinformacijas be raštiško agentūros ELTA sutikimo draudžiama.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją