„Augant susidomėjimui objektu, nusprendėme diversifikuoti finansavimo šalinius ir pasiūlyti fiksuotos grąžos galimybę platesniam ratui investuotojų. Tikime, kad patikimo ir finansiškai stipraus vystytojo plėtojamas konkurencingas projektas greitai augančiame prekybinių sandėlių segmente sudomins tiek privačius, tiek institucinius investuotojus“, – pranešime cituojamas „SBA Urban“ Investavimo vadovas Kasparas Juška.

Nurodoma, kad emisijos platinimas planuojamas keliais etapais. Pirmuoju siekiama pritraukti 5 mln. eurų. Obligacijoms bus taikoma 10,75 proc. metinė palūkanų norma, palūkanos mokamos reguliariai – kas ketvirtį. Minimali investicijos suma – 10 000 eurų. Įsigyti obligacijas siūloma privatiems ir instituciniams investuotojams, o emisijų platinimo pradžia – rugsėjo 20 d., pabaiga – spalio 2 d. Obligacijas platins Šiaulių bankas ir „Redgate Capital“.

Investicijos

Be pagrindinės projekto investuotojos ir plėtotojos SBA grupės įmonės „SBA Urban“, į „Urban HUB“ projektų savininkę „Urban hub Investments“ 11 mln. eurų jau investavo bendrovė „TABA Invest“. Šiuo metu taip pat jau yra pažengusios derybos ir su tarptautiniu instituciniu investuotoju dėl esamų bei ateities „Urban HUB“ projektų plėtros Lietuvoje ir užsienyje. Lygiagrečiai gautas ir bankinio finansavimo patvirtinimas dėl „Urban HUB“ Kaune pirmo etapo vystymo finansavimo.

Šaltinis
Temos
Be raštiško ELTA sutikimo šios naujienos tekstą kopijuoti draudžiama.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją