„Delfi“ tęsia projektą „Lietuvos darbdavių topas“ ir skelbia didžiausius darbdavius Klaipėdos apskrities savivaldybėse bei įmones, kurios mokėjo didžiausius atlyginimus.

Išsiskiria skaičiais

Remiantis Lietuvos statistikos departamento duomenimis, Klaipėdos apskritį sudaro septynios savivaldybės. Tai – Klaipėdos miesto, Klaipėdos rajono, Neringos, Palangos miestų savivaldybės. Taip pat Kretingos, Skuodo ir Šilutės rajonų savivaldybės.

Kaip skelbė Užimtumo tarnyba (UT), Klaipėdos apskrityje metų pradžioje iš viso veikė 13729 ūkio subjektai, o per 2022- uosius ūkio subjektų padaugėjo 7,8 proc. Labiausiai augo kasyba ir karjerų eksploatavimu (14,3 proc.), statyba (13,9 proc.), informacijos ir ryšių (18,6 proc.), profesine, moksline ir technine veikla (13,9 proc.) veikla užsiimančių ūkio subjektų.

Jų daugėjo visose Klaipėdos apskrities savivaldybėse, daugiausiai – Klaipėdos rajono (14,1 proc.), Neringos (18,3 proc.) ir Palangos (10,3 proc.).

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją