Tas nuostolis viršijo 9 mln. eurų. Iki šiandien nėra grąžintas“, – Sveikatos apsaugos ministerijos skolą įvardijo jis.

„Delfi“ tęsia projektą „Lietuvos darbdavių topas“, kuriame apžvelgiame, kas dešimtyje šalies apskričių įdarbina daugiausiai darbuotojų, o specialiuose interviu kalbamės su didžiausius atlyginimus mokančių įmonių vadovais. Būtent Santaros klinikos tarp didžiausių Vilniaus apskrities darbdavių 2021 metų pabaigoje mokėjo didžiausius atlyginimus, kurie nebuvo nulemti išmokėtų premijų.

„Sodros“ duomenimis, gruodį ligoninė turėjo 6065 darbuotojus, kurie vidutiniškai uždirbo po 2441,84 euro (1,5 tūkst. eurų „į rankas“).

Pokalbio metu F. Jankevičius taip pat papasakojo apie tai, iš ko finansuojama Santaros klinikų veikla, kas motyvuoja darbuotojus dalyvauti konkursuose į aukštesnes pareigas. Taip pat – kaip kovoja su smulkiąja korupcija ir mobingu ligoninėje.

„Yra sukurta etikos komisija. Ji tikrai veiksminga“, – sakė jis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją