Šio straipsnio herojai – sutuoktiniai Adelė ir Paulius. Adelė yra kirpėja, sostinės centre turinti savo studiją, o Paulius dirba kino industrijoje. Tačiau šią porą „Instagram“ vartotojai pažįsta kaip du avantiūristus, sumaniusius išsikelti į kaimą ir renovuoti šimtametę sodybą.

Ko gero, jums jau dabar kyla vienas klausimas – kodėl?

„Viskas įvyko natūraliai. Kai gyvendami Vilniuje rasdavome laivą minutę, važiuodavome į gamtą, į miškus, vasaromis nuomodavomės sodybas. Atėjo toks laikas, kai visi aplinkui pradėjo pirkti arba statyti savo būstus, o mes pradėjome ieškoti sodybos. Iš pradžių galvojome, kad pirksime vasarnamį, bet tik jį nusipirkę supratome, kad norime čia gyventi“, – sako pašnekovė.

Kai pora įsigijo sodybą ir pradėjo ją renovuoti, Adelė sukūrė „Instagram“ paskyrą, pavadino ją „projektas_namai“ ir ėmė rašyti, kaip ji pati sako, viešą dienoraštį, kuris netruko sulaukti susidomėjimo.

Šįkart su Adele mes kalbamės apie tai, kodėl pora sumanė įsigyti šimtametę sodybą ir ją renovuoti, kokius darbus reikėjo nudirbti, kad sodyba taptų gyvenama, ir, žinoma, kiek tie darbai suplonino naujakurių pinigines.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją