Kai prieš 11 metų klaipėdietė Marija Kizytė su drauge apsilankė Paryžiuje, iškart suprato – tai tas miestas, kuriame norėtųsi gyventi. Apie savo planą pranešusi tėvams ir nutraukusi Vilniuje pradėtas studijas, Marija susikrovė daiktus ir išvyko į Prancūzijos sostinę.

Tiesa, dabar Marija svarsto, kad tuo metu, ko gero, suveikė jaunatviškas naivumas – antrą kartą tokiam scenarijui nepasirašytų.

Gyvendama Paryžiuje, Marija išbandė įvairius darbus, o dabar jau ketverius metus dirba prestižinėje juvelyrinių dirbinių parduotuvėje „Tiffany“, apie kurią turėtų žinoti visi, kurie matė filmą „Breakfast at Tiffany's“.

Su M. Kizyte kalbamės apie tai, kaip atrodo jos gyvenimas Prancūzijos sostinėje, kaip ji įsidarbino prestižinėje papuošalų parduotuvėje ir kokias įspūdingas sumas už dirbinius pakloja pirkėjai.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją