Ko gero, kiekvienas bent kartą esame įsijungę „Facebook“ draugų sąrašą ir bent akies krašteliu jį peržiūrėję. Ir, tikriausiai, tame sąraše radome tokių vardų, kurie mums nieko nesako. Sąraše matyti bendraklasiai, su kuriais nebendravome daugybę metų, buvę kolegos ar visai nepažįstami asmenys.

Tačiau klausimai čia kyla du – ar tikrai visus žmones verta laikyti savo „Facebook“ draugų sąraše, o jeigu ne, tai kaip šį reikalą būtų galima efektyviai išspręsti?

Su panašia problema darbe susidūręs verslo strategas Tomas Snarskis pateikė pasiūlymą. Jis, drauge su kitais kompanijos „Tier5“ nariais, sukūrė įrankį, leidžiantį „Facebook“ vartotojams sužinoti, kurie jų draugai yra neaktyvūs, per tam tikrą laiką nesureagavo nei į vieną įrašą ar neatsiuntė nei vienos žinutės.

O tada jau šnai iš draugų sąrašo.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją