Prezentacijos proga „Rolls-Royce“ Latvijoje praleido beveik savaitę ir pasikvietė daugiau nei trisdešimt žurnalistų iš skirtingų šalių – nuo Šveicarijos iki Azerbaidžano. Iš užsienio atvykę žurnalistai susipažino ne tik su naujuoju automobiliu, bet ir su Rygos senamiesčiu, Baltijos jūros pakrante, latvių virtuvės ypatybėmis ir, žinoma, gintaru bei jo apdirbimo paslaptimis.

Gintaras dar vadinamas Šiaurės auksu. Šiandieninė Latvija yra vadinamojo Gintaro kelio, jungusio Baltijos pakrantę su Romos imperija dabartinėje Italijos teritorijoje, dalis. Būtent šio senojo prekybos kelio garbei prabangių automobilių gamintojas iš Jungtinės Karalystės „Rolls-Royce“ sukūrė išskirtinę žinomo modelio „Ghost“ modifikaciją „Amber Roads“. Riboto leidimo seriją sudaro vos dvylika tokių unikalių automobilių, kurie bus siūlomi klientams Europoje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją