Įsivaizduokite, kad norite įsidarbinti buhalteriu. Aktyviai ieškote darbo skelbimo, o nuėjęs į pokalbį dėl darbo sulaukiate pačių įvairiausių klausimų. Pavyzdžiui, ar turite tatuiruočių, o jei turite, tai kuriose kūno vietose?

Arba įsivaizduokite kitą situaciją. Norite įsidarbinti pardavėju, tačiau pokalbio dėl darbo metu darbdavys pasiteirauja, koks jūsų ūgis – juk jam įdomu, ar galėsite pasiekti viršutinę prekių lentyną.

Nors šios situacijos gali pasirodyti komiškos, vis tik norintieji tapti skrydžių palydovais su jomis susiduria. Kandidatai turi atitikti išties griežtus reikalavimus, su kuriais kitų profesijų atstovai nesusiduria.

Šįkart Delfi domisi, kokius kriterijus turi atitikti skrydžių palydovai, kodėl tokie reikalavimai keliami ir ar jie tikrai nepažeidžia lygių galimybių principo.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją