Į Panevėžyje esančią kebabinę „13 kampas“ atvykome vieną žvarbią kovo popietę. Vos įžengus pro duris buvo matyti, kad darbas kebabinėje tiesiog verda – netyla užsakymams skirtas telefonas, darbuotojos mikliai gamina kebabus, o ir lankytojai nepaliaudami varsto duris.

Jei reikėtų labai trumpai papasakoti šios kebabinės atsiradimo istoriją, būtų galima pasakyti taip – panevėžietė Ieva Skujytė ir jos vyras tiesiog norėjo susikurti sau darbo vietas. Kaip šiandien sako Ieva, jie tikrai neturėjo plano užkariauti Panevėžio.

Ir vis tik – šiandien kebabinė jau skaičiuoja šeštus savo gyvavimo metus, o viena jos įkūrėjų, Ieva, sako, kad šiuo metu didžiausia verslo problema – darbuotojų trūkumas.

Susėdusios prie vieno kebabinės staliuko, su I. Skujyte pasikalbėjome apie daug įdomių dalykų. Pirmiausia pašnekovė papasakojo „13 kampo“ įkūrimo istoriją, pasidalino, kiek metams bėgant reikėjo investuoti pinigų į kebabinės atnaujinimą, taip pat atskleidė, ko reikia, kad kebabas būtų iš tiesų skanus.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją