Prieš daugiau nei penkerius metus televizorių ekranuose pasirodė laida apie tuo metu Tenerifėje gyvenusią ir savo vestuvių planavimo verslą įkūrusią Dovilę Urbanaitę. Po minėtos laidos į jos socialinių tinklų paskyras ėmė plūsti lietuvių moterų žinutės, kuriose buvo klausiama dviejų dalykų: pirma, moterys domėjosi vestuvių Tenerifėje galimybėmis, ir antra – iš kur Dovilė randanti motyvacijos vystyti verslą. Toks didelis moterų susidomėjimas nulėmė ir antrojo D. Urbanaitės verslo – moterų klubo „She is glowing“ – įkūrimą.

Šio interviu metu D. Urbanaitė papasakos apie savo vystomus verslus, taip pat apie verslias moteris – kokias verslo sritis jos renkasi dažniausiai, su kokiomis baimėmis susiduria ir kas vienija sėkmingas ir daug pasiekusias moteris.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją